نی‌ نی سایت

سوتی های آشپزی: خنده دارترین تجربه ها از نی نی سایت!

همه ما کم و بیش در آشپزی سوتی داده ایم. بعضی سوتی ها کوچک و قابل چشم پوشی هستند، اما بعضی دیگر آنقدر خنده دار و عجیبند که تا مدت ها ورد زبان ها می مانند. امروز در این پست وبلاگ، قصد داریم به سراغ تعدادی از خنده دارترین و به یادماندنی ترین سوتی های آشپزی برویم که کاربران نی نی سایت با ما به اشتراک گذاشته اند. آماده باشید برای یک دل سیر خنده!

این شما و این هم گلچینی از بهترین سوتی های آشپزی نی نی سایتی ها:

  • 💥به جای شکر، نمک ریختم توی شربت! مهمونا یه جوری نگام می کردن انگار قاتل دیدن.
  • 💥می خواستم کیک بپزم، به جای بکینگ پودر، پودر لباسشویی ریختم. کیکم یه بوی خاصی می داد!
  • 💥غذا سوخت، هول شدم قابلمه رو گذاشتم توی سینک پر آب. قابلمه ترکید، آب پاشید همه جا!
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 💥می خواستم ته دیگ سیب زمینی درست کنم، سیب زمینی ها رو رنده کردم. فکر کن چه شکلی شد!
  • 💥به جای زعفران، زردچوبه ریختم توی شله زرد. یه شله زرد نارنجی تحویل دادم!
  • 💥می خواستم ژله درست کنم، پودر ژله رو با آب جوش مخلوط کردم، گذاشتم توی فریزر. یخ زد!
  • 💥غذا رو گذاشتم روی گاز، رفتم یه چرت بزنم. بیدار شدم دیدم خونه پر دوده!
  • 💥به جای روغن، مایع ظرفشویی ریختم توی تابه! چه حباب هایی تولید شد!
  • 💥می خواستم کوکو سبزی درست کنم، سبزی ها رو خرد نکرده ریختم توی مواد! یه کوکوی جنگلی درست کردم!
  • 💥به جای آرد، نشاسته ریختم توی خمیر. خمیرم یه چیزی بین چسب و بتونه شد!
  • 💥می خواستم شیرینی درست کنم، تخم مرغ ها رو با پوست شکستم توی ظرف!
  • 💥غذا رو با شعله خیلی زیاد گذاشتم روی گاز، تهش چسبید، روش خام موند!
  • 💥به جای آبلیمو، سرکه ریختم توی سالاد شیرازی! چه طعمی داشت!
  • 💥می خواستم پلو درست کنم، برنج رو نپخته گذاشتم توی آبکش!
  • 💥به جای دارچین، فلفل سیاه ریختم توی فرنی! یه فرنی تند درست کردم!
  • 💥می خواستم کتلت درست کنم، پیازها رو رنده نکرده ریختم توی مواد! یه کتلت پیازی درست کردم!
  • 💥به جای پودر قند، آرد ریختم روی کیک! یه کیک آردی درست کردم!
  • 💥می خواستم مربا درست کنم، شکر رو سوزوندم! یه مربای سوخته تحویل دادم!

این ها فقط نمونه ای از سوتی های بیشماری بود که در دنیای آشپزی اتفاق می افتد. مهم این است که از اشتباهاتمان درس بگیریم و با یک لبخند از کنار آنها بگذریم.

شما هم اگر سوتی آشپزی بامزه ای دارید، در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید!

منتظر خنده های بیشتر شما هستیم!




سوتی های آشپزی: خلاصه ای از نی نی سایت

سوتی های آشپزی: خلاصه ای از نی نی سایت

۱. فراموشی شکر در کیک

یکی از رایج ترین سوتی ها، فراموش کردن شکر در کیک هست. تصور کنید چقدر زحمت کشیدید و در آخر با یک کیک بی مزه روبرو میشید!خیلی از نی نی سایتی ها این تجربه رو داشتن و با خنده تعریف میکردن که چطور بعد از پخت متوجه این اشتباه شدن. راه حل: چک لیست مواد اولیه قبل از شروع به پخت! یه بار دیگه همه چیز رو مرور کنید. بعضی ها هم میگن بعد پخت شربت شیرین درست میکنن و روی کیک میریزن. البته دیگه اون کیک، کیک اصلی نمیشه!تجربه مشابه: “من یه بار شکر رو یادم رفت، شوهرم میگفت مزه نون میده!”این یه درس بزرگه: تمرکز حین آشپزی خیلی مهمه. دفعه بعد بیشتر دقت کن!

۲. سوزاندن غذا

همه ما حداقل یک بار غذایی رو سوزوندیم. فرقی نمیکنه ماکارونی باشه یا ته دیگ. بعضی از نی نی سایتی ها از سوزوندن غذاهای مهمونی هاشون هم گفتن. وای به حال میزبان!راه حل: بهره‌گیری از تایمر و چک کردن مداوم غذا. مخصوصا غذاهایی که زود میسوزن. یه ترفند دیگه هم اینه که حرارت رو کم کنید و بذارید غذا آروم بپزه. تجربه مشابه: “من یه بار مرغ رو سوزوندم، بوی سوختگیش کل ساختمون رو گرفت!”بهتره یه کپسول آتش نشانی هم دم دست داشته باشیم!این هم یه تجربه آموزنده!

۳. شوری زیاد غذا

اضافه کردن زیاد نمک به غذا هم یکی دیگه از سوتی های رایج هست. مخصوصا وقتی عجله دارید. خیلی ها میگن اشکشون دراومده وقتی فهمیدن غذا زیادی شور شده. راه حل: کم کم نمک اضافه کنید و بچشید. همیشه میشه نمک بیشتر اضافه کرد ولی کم کردنش سخته. بعضی ها میگن یه سیب زمینی پوست کنده بندازید تو غذا تا شوری رو جذب کنه. امتحانش ضرر نداره!تجربه مشابه: “من یه بار انقدر نمک ریختم که شوهرم گفت داره فشارش میره بالا!”از قاشق کوچیک برای نمک استفاده کن!یاد بگیر نمک رو کنترل کنی!

۴. استفاده اشتباه از ادویه ها

به جای زردچوبه، فلفل قرمز ریختن! یا بدتر، به جای دارچین، فلفل سیاه!تصور کنید چه طعمی پیدا میکنه غذا!راه حل: قبل از بهره‌گیری از ادویه ها، یه نگاه بهشون بندازید و مطمئن بشید درست انتخاب کردید. میتونید ادویه ها رو توی ظرف های جداگانه بریزید و روشون برچسب بزنید. تجربه مشابه: “من یه بار به جای زیره، تخم گشنیز ریختم تو قرمه سبزی. همه میگفتن یه طعم عجیبی میده!”برچسب بزن، برچسب بزن، برچسب بزن!ادویه ها رو بشناس!

۵. ریختن پوست تخم مرغ در غذا

همیشه چند تا تیکه پوست تخم مرغ تو غذا میفته. مخصوصا وقتی عجله دارید. این اتفاق خیلی رو اعصابه!راه حل: تخم مرغ رو تو یه ظرف جدا بشکنید و بعد به غذا اضافه کنید. اینجوری اگه پوستی افتاد، راحت میتونید بردارید. با یه تیکه پوست تخم مرغ دیگه میشه پوست های دیگه رو برداشت! یه ترفند جالبه. تجربه مشابه: “همیشه وقتی تخم مرغ میشکنم، یه تیکه پوست میفته توش. دیگه عادت کردم!”آروم باش و با دقت تخم مرغ بشکن!اینم یه چالش همیشگی!

۶. خمیر شدن برنج

برنج شفته شده یکی از بدترین اتفاق هایی هست که میتونه تو آشپزی بیفته. هیچ کس برنج شفته دوست نداره!راه حل: مقدار آب مناسب بریزید و حواستون به زمان پخت باشه. بهتره از برنج با کیفیت استفاده کنید. بعضی ها میگن یه تیکه نون بذارید روی برنج تا آب اضافی رو جذب کنه. تجربه مشابه: “من یه بار انقدر آب ریختم تو برنج که شبیه حلیم شده بود!”آب رو کم کم اضافه کن!برنج رو با دقت بپز!

۷. ته نگرفتن ته دیگ

ته دیگ سیب زمینی یا نون لواش یکی از خوشمزه ترین قسمت های غذاست. ولی همیشه خوب در نمیاد!خیلی ها برای ته دیگ جنگ دارن!راه حل: روغن کافی بریزید و حرارت رو ملایم کنید. بذارید ته دیگ آروم آروم طلایی بشه. یه کم زعفرون هم بهش اضافه کنید تا خوشرنگ تر بشه. تجربه مشابه: “من یه بار ته دیگ درست کردم، انقدر سفت شده بود که نمیشد خورد!”روغن رو دست و دلبازانه بریز!ته دیگ رو با عشق درست کن!

۸. ترکیدن تخم مرغ آب پز

تخم مرغ آب پز ترکیده هم یکی دیگه از سوتی های رایج هست. بعدش کلی ظرف باید بشوری!راه حل: یه کم نمک به آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید. میتونید با سوزن یه سوراخ کوچیک ته تخم مرغ ایجاد کنید. بعد از پخت، تخم مرغ ها رو تو آب سرد بذارید تا راحت تر پوست کنده بشن. تجربه مشابه: “من یه بار انقدر تخم مرغ ها ترکیدن که نصف آب قابلمه ریخت بیرون!”نمک یادت نره!آروم بپز!

۹. سفت شدن کتلت

کتلت سفت هم اصلا خوشمزه نیست. باید کلی بجویی تا قورتش بدی!راه حل: پیاز رنده شده رو خوب آبش رو بگیرید و از گوشت چرخ کرده چرب استفاده کنید. یه کم آرد سوخاری هم بهش اضافه کنید. زیاد ورز ندید و با حرارت ملایم سرخ کنید. تجربه مشابه: “من یه بار کتلت درست کردم، انقدر سفت بود که شوهرم میگفت داره دندوناش میشکنه!”گوشت چرب، راز کتلت خوشمزه!نرم و لطیف بپز!

۱۰. سوختن سیر و پیاز

سیر و پیاز خیلی زود میسوزن و طعم غذا رو تلخ میکنن. باید خیلی مراقب باشیم!راه حل: اول پیاز رو تفت بدید و بعد سیر رو اضافه کنید. حرارت رو کم کنید و مدام هم بزنید. میتونید یه کم روغن زیتون هم بهش اضافه کنید. تجربه مشابه: “من یه بار سیر رو سوزوندم، بوی سوختگیش تا چند روز تو خونه مونده بود!”اول پیاز، بعد سیر!مراقب باش نسوزه!

۱۱. ریختن بیش از حد فلفل

غذا خیلی تند بشه دیگه نمیشه خوردش. آدم حس میکنه داره آتیش میخوره!راه حل: فلفل رو کم کم اضافه کنید و بچشید. اگه خیلی تند شد، یه کم ماست یا خامه بهش اضافه کنید. میتونید یه کم شکر هم اضافه کنید تا تندی فلفل رو کم کنه. تجربه مشابه: “من یه بار انقدر فلفل ریختم که همه داشتن گریه میکردن!”فلفل رو با احتیاط بریز!تندی غذا رو کنترل کن!

۱۲. بهره‌گیری از قابلمه نامناسب

بهره‌گیری از قابلمه نامناسب باعث میشه غذا ته بگیره یا خوب نپزه. قابلمه خیلی مهمه!راه حل: برای هر نوع غذا، از قابلمه مناسب استفاده کنید. قابلمه های نچسب برای غذاهایی که زود ته میگیرن خیلی خوبن. برای پخت برنج، از قابلمه های ضخیم استفاده کنید. تجربه مشابه: “من یه بار تو یه قابلمه نازک برنج پختم، تهش کاملا سوخت!”قابلمه مناسب رو انتخاب کن!به قابلمه ها اهمیت بده!

۱۳. فراموش کردن مواد اولیه

وسط پخت غذا یادت بیفته یه ماده اولیه رو فراموش کردی خیلی بده. باید همه چی رو دوباره چک کنی!راه حل: قبل از شروع به پخت، همه مواد اولیه رو آماده کنید و یه چک لیست تهیه کنید. همه چیز رو دم دست بذارید تا دیگه چیزی رو فراموش نکنید. تجربه مشابه: “من یه بار وسط درست کردن قرمه سبزی یادم اومد لوبیا رو نریختم! مجبور شدم جدا بپزم و اضافه کنم. “چک لیست تهیه کن!آماده باش!

۱۴. بد مزه شدن سوپ

سوپ بد مزه یه فاجعه است!همه فکر میکنن سوپ درست کردن راحته، ولی خیلی ها توش سوتی میدن!راه حل: از مواد اولیه تازه استفاده کنید و ادویه ها رو به اندازه بریزید. بذارید سوپ خوب جا بیفته. میتونید یه کم آبلیمو یا خامه هم بهش اضافه کنید. تجربه مشابه: “من یه بار سوپ درست کردم، انقدر بدمزه بود که هیچ کس نخورد!”مواد تازه استفاده کن!سوپ رو با عشق بپز!

۱۵. شور شدن ترشی

خیلی ها ترشی درست میکنن و خیلی شور میشه و دیگه قابل خوردن نیست. باید دوباره درست کنن!راه حل: نمک رو کم کم اضافه کنید و بچشید. میتونید یه کم سرکه بیشتر اضافه کنید تا شوری ترشی رو کم کنه. از سبزیجات تازه و با کیفیت استفاده کنید. تجربه مشابه: “من یه بار ترشی درست کردم، انقدر شور شده بود که شوهرم میگفت داره فشارش میره بالا!”نمک رو با احتیاط بریز!ترشی رو با دقت درست کن!

۱۶. سوختن شیر

شیر خیلی زود سر میره و میسوزه. بعدش باید کلی گاز پاک کنی!راه حل: شیر رو تو یه قابلمه بزرگ بریزید و با حرارت ملایم بجوشونید. میتونید یه قاشق چوبی روی قابلمه بذارید تا از سر رفتن شیر جلوگیری کنه. مدام شیر رو هم بزنید. تجربه مشابه: “من یه بار شیر رو گذاشتم بجوشه، رفتم یه کاری انجام بدم، برگشتم دیدم کل گاز پر از شیر شده!”شیر رو تنها نذار!مراقب شیر باش!

۱۷. زیاد شدن آب خورشت

بعضی وقت ها آب خورشت خیلی زیاد میشه و خورشت بی مزه میشه. باید یه کاری کرد!راه حل: بذارید آب خورشت با حرارت ملایم بخار بشه. میتونید یه قاشق آرد تفت داده شده به خورشت اضافه کنید تا غلیظ بشه. مراقب باشید ته نگیره!تجربه مشابه: “من یه بار خورشت قیمه درست کردم، انقدر آبکی شده بود که شبیه سوپ شده بود!”آب خورشت رو کنترل کن!خورشت رو با دقت بپز!

۱۸. بهره‌گیری از مواد اولیه تاریخ گذشته

بهره‌گیری از مواد اولیه تاریخ گذشته باعث میشه غذا بد مزه بشه و حتی مسمومیت غذایی ایجاد کنه. خیلی خطرناکه!راه حل: همیشه تاریخ مصرف مواد اولیه رو چک کنید و از مواد تازه و سالم استفاده کنید. مواد تاریخ گذشته رو دور بریزید. تجربه مشابه: “من یه بار با آرد تاریخ گذشته کیک درست کردم، خیلی بدمزه شده بود و همه مریض شدن!”تاریخ انقضا رو چک کن!سلامتی مهم تر از همه چیزه!

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا